Blog

Zmaga!

Včeraj sem poklical enega izmed članov, da vidim kako je. Ko sva se pred več meseci slišala, je bil na dnu: zdravstveno, čustveno, finančno. Takrat me je res zaskrbelo zanj. Da bo šel pot nekaterih, ki so končali slabo in se niso več pobrali. Ko se je leta 2018 priključil v DOOR,  je bil poln energije kako bo sodišču in okolici dokazal svoj prav, da ima pravico biti s svojimi otroci in po ločitvi ohraniti svoj pravični del premoženja. In v času družinskega življenja si je pridno prigaral toliko, da je ob ločitvi zamikalo tudi odvetnike. Padel je v ločitveno spiralo, ki jo poganja denar.
Včeraj pa sem bil resnično izredno vesel, ko je na drugi strani telefona, namesto šibkega obupanega glasu, zazvenel popolnoma drugačen, ponovno samozavesten glas. Možakar se je pobral, pričel ukvarjati s športom, se zabavati, plesati in družiti z novo prijateljico. Ponovno je dobil tudi veselje do dela in ponovno gradi svoj svet.
Dragi xxxx, res sem vesel zate. Res sem vesel tvoje Zmage!
Formula, ki vključuje šport, zabavo, kulturo, druženje – tudi z nasprotnim spolom…je pomagala tudi meni.
Vsi, ki ste na dnu, ne obupat! Obstaja pot navzgor, četudi vam sistem pobere vse, z otroki vred! Vaša dolžnost je da Zmagate. Ravno zaradi vaših otrok.
Iztok Ivančič, predsednik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja